vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer Mr. R. Zwanenberg

De heer Mr. R. Zwanenberg

Advocaat bij SMART Advocaten in Eindhoven

Profiel

“In mijn studententijd werkte ik bij Jurofoon. Daar bood ik mensen telefonisch eerstelijnshulp bij juridische problemen. Je merkt dan dat jouw inzet ertoe doet. Dat heeft me ook bij Swart & De Schepper Advocaten gebracht. Bij Jurofoon kwam veel Arbeidsrecht voorbij. Daar voelde ik me bij thuis. Na mijn eerste baantjes wilde ik per se naar een kleinschalig kantoor dat veelRob Zwanenberg aan Arbeidsrecht doet. Werk raakt direct aan iemands bestaan en toekomst. Dan weet je precies waarom en waarvoor je pleit!

Ik kies voor kleinschalig omdat ik op veel fronten kennis en ervaring wil opdoen. Hier kan dat. En hier heb ik goede collega’s die me de ruimte geven om veel aan te pakken en snel te leren. Ik krijg regelmatig interessante zaken, die ik vanaf de intake doe. Natuurlijk kijkt er een senior mee. Die weet echter ook dat ik in mijn werk net zo gedreven ben als met squashen: ik wil winnen. Altijd. Ik heb dan ook goede herinneringen aan een zaak die eigenlijk kansloos was, maar waar uiteindelijk een goede oplossing uit de bus kwam. Toen liep ik wel even lachend rond, ja. Dat heb ik trouwens ook als klanten naar mij vragen. Want dan heb ik hen eerder kennelijk goed geholpen.

Een ander argument om voor Swart & De Schepper Advocaten te kiezen is dat het kantoor duidelijk ambitieus is. Ik zie het groeien en ik ben daarbij. Met mijn inzet en kwaliteiten lever ik daar een bijdrage aan. Dat is plezierig. En leerzaam.

Het leukste van het vak? In elk dossier speelt een brede mix van zakelijke en andere aspecten een rol. Het is geweldig om een pleidooi te schrijven waarin je de goede aspecten op de goede manier kunt presenteren. Zodat de rechter jouw overtuiging gaat delen en een vonnis gunstig uitvalt voor jouw cliënt. Want daar is het uiteindelijk wel allemaal om begonnen.”

Mr. Rob Zwanenberg is beëdigd en ingeschreven als advocaat. Naast het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht behoren tot zijn aandachtsgebieden: (internationale) incasso's, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

Deze advocaat heeft nog geen specialismen opgegeven.