vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer Mr. Wouter Haeser

De heer Mr. Wouter Haeser

Advocaat bij Boot Haeser Walraven advocaten in Rotterdam

Profiel

Wouter Haeser (1971) is sinds 1998 advocaat. Daarvoor was hij gedurende twee jaar werkzaam bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Wouter was aanvankelijk werkzaam bij Buruma Maris in de cassatiepraktijk. Na de fusie met Houthoff werkte hij bij Houthoff Buruma NV op de sectie Vastgoed in Rotterdam.

Wouter bezit zowel specialistische kennis over de complexe regelgeving die bij vastgoed- en bouwprojecten aan de orde is als een brede ervaring met de contractuele aspecten die bij dergelijke projecten spelen. Hij adviseert en begeleidt cliënten in dergelijke projecten. Hij procedeert bij de bestuursrechter, de civiele rechter en bij scheidsgerechten over kwesties die bij projecten zijn gerezen. Een goede samenwerking met andere disciplines (zoals projectmanagers en adviesbureaus) vormt daarbij een belangrijk onderdeel van het werk.

Hij rekent overheden en projectontwikkelaars tot zijn cliënten.

Wouter heeft de specialisatieopleiding “Omgevingsrecht” van de Grotius Academie afgerond en verzorgt opleidingen en trainingen over grondbeleid en ruimtelijk bestuursrecht.

Hij is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten, de Vereniging voor bestuursrecht (VAR) en de Vereniging voor Milieurecht (VMR) en maakt deel uit van de Rotterdamse milieurecht advocaten.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Bestuursrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Europees- en Mededingingsrecht
  • Onroerend goedrecht

Groepen

VBR-A (Bouwrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten
VJOJ (Onroerend goedrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen