vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer Mr. drs. W.J.H. de Jong (Willem)

De heer Mr. drs. W.J.H. de Jong (Willem)

Advocaat bij dejong*moons advocaten in Ede Gld

Profiel

Willem de Jong is specialist arbeidsrecht. Hij adviseert bedrijven en instellingen over de juridische dimensie van hun personeelsbeleid. Hij procedeert ook, want soms kan dat niet anders. Maar steeds vanuit de overtuiging dat goede advisering in het voortraject veel meer oplevert dan spierballentaal in de rechtszaal.

Willem heeft kennis van de sectoren waarin zijn cliënten werken en de specifieke problemen die daar spelen. In zijn rol van continue sparring partner voor directie en hrm-afdelingen adviseert hij niet alleen op individuele dossiers, maar hrm-breed: bij reorganisatie, fusie en overname, over sociale plannen en cao’s, medezeggenschap, reïntegratie en wijziging van arbeidsvoorwaarden. Een partner in business, eerlijk en duidelijk over mogelijkheden en risico's. Met begrip voor interne verantwoordelijkheden. Niet bang om tegengas te geven in het belang van de klant. Met permanente aandacht voor het omzetten van lessons learned in beleid en procedures om fouten uit het verleden te voorkomen. Want het kan altijd beter.

Wilt u nadere informatie of vrijblijvend kennis maken? Bel dan naar 0318-763 424 (rechtstreeks nummer).
In arbeidszaken wordt een tarief op maat afgesproken.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht