vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. A. Gabel

Profiel

Arjen Gabel heeft jarenlange ervaring op het gebied van procedures en geschillen. Hij houdt zich dagelijks bezig met nationale- en internationale handelsgeschillen en het ondernemingsgerichte aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor geschillen tussen aandeelhouders en/of vennootschaporganen, bestuursaansprakelijkheden, insolventie, beslagleggingen en executies. Klanten van Arjen komen uit diverse sectoren van het bedrijfsleven en ervaren hem als een pragmatisch en volhardend advocaat.

Arjen is sinds 1998 advocaat en geeft leiding aan de Procedures & Geschillenpraktijk van Dijkstra Voermans in Utrecht. Naast zijn procespraktijk is Arjen op het gebied van ondernemingsrecht een veel gevraagd gastdocent bij opleidingsinstituten en gastspreker voor seminars. Arjen is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Ondernemingsrecht