vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. A. Oorthuys

De heer mr. A. Oorthuys

Advocaat bij Legaltree in Leiden

Profiel

Sander Oorthuys
Advocaat
Specialisatie

Sander voert een algemene vermogensrechtelijke praktijk en specialiseert zich daarbij in het overeenkomstenrecht. Hij onderhandelt en procedeert bijvoorbeeld over agentuur-, distributie-, franchise-, opdracht- en koopovereenkomsten (inclusief bedrijfsovernames). Zijn expertise bestrijkt het volledige vlak van het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten tot het voeren van procedures daarover, inclusief het leggen of opheffen van beslagen. Sander heeft cliënten in de retail-, productie- en wholesalewereld, zowel nationaal als internationaal. Hij publiceert dikwijls over verbintenisrechtelijke onderwerpen. Regelmatig doceert hij zowel advocaatstagiaires als studenten over het burgerlijk procesrecht en de kunst van het pleiten.

Opleiding
Katholieke Universiteit Nijmegen (nu: Radboud Universiteit)

Werkervaring
Voordat Sander Oorthuys in 2008 als een van de drie oprichters aan de wieg stond van Legaltree, werkte hij ruim zes jaar bij NautaDutilh in Rotterdam bij de secties transportrecht en corporate and commercial litigation.

Lidmaatschappen
Vereniging voor Procesrecht
Rotterdams Juridisch Genootschap
Nederlandse Juristen-Vereniging

www.legaltree.nl

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Incassorecht
  • Onroerend goedrecht

Groepen

NVvP (Procesrecht)
Beroepsvereniging
Nederlandse Vereniging voor Procesrecht