vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. A.H. Westendorp

De heer mr. A.H. Westendorp

Advocaat bij Westendorp & Looman Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

'Beloof nooit iets wat je niet waar kunt maken'

Advocaat en procureur Mr Ad Westendorp begon zijn loopbaan in 1984. Na eerst als advocaat civiel recht gewerkt te hebben, maakte hij de overstap naar strafrecht. Een beslissing waar hij nog geen dag spijt van heeft gehad. Westendorp heeft in tal van spraakmakende zaken opgetreden, onder meer in de Rijswijkse stoeptegelmoord.

In de regio is Westendorp absoluut een begrip en staat dan ook bekend als dé Haagse strafpleiter. In 2005 is Westendorp een samenwerkingsverband aangegaan met Mr Jan Looman en samen zijn zij nu verantwoordelijk voor het kantoor Westendorp & Looman Advocaten.

"Wij bieden onze cliënten de ruimte. Westendorp & Looman is een laagdrempelig kantoor en iedereen kan bij ons binnenstappen. Hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen rangen, standen, afkomst, cultuur of religie. We schromen emotioneel beladen zaken niet. Slachtoffer of dader: iedereen heeft recht op een eerlijk proces. En daar zetten we ons met hart en ziel voor in. We beloven niet wat we niet waar kunnen maken. Maar we maken wel waar wat we beloven. Onze cliënten weten dat en die filosofie ligt aan de basis van ons succes. Betrouwbaar, deskundig en menselijk: dat is Westendorp & Looman Advocaten!"

Ad Westendorp is niet alleen een gepassioneerd strafpleiter. Ook participeert hij in meerdere besturen, waaronder de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland. Daarnaast is hij lid van de Commissie Strafrecht van de Orde van Advocaten. In zijn schaarse vrije tijd speelt Westendorp als fervent muziekliefhebber samen met onder anderen (voormalig minister) Hans Dijkstal in de jazzband Liberal Swing Formation. Met zijn contrabas weet hij vele luisteraars al jarenlang met zijn jazzy tones te bekoren.
Rechtsgebieden:

* Strafrecht
* Verbintenissen en aansprakelijkheid
* Bestuursrecht

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Strafrecht