vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. A.R. Kellermann

De heer mr. A.R. Kellermann

Advocaat bij Kellermann Advocatuur in Amsterdam

Profiel

Advocaat Ruben Kellermann is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de afstudeerrichtingen fiscale advocatuur en kostprijs verhogende belastingen. Hij heeft zijn scriptie geschreven over de verschillen tussen het commune strafrecht en fiscale boeterecht in het kader van de vierde tranche Algemene Wet Bestuursrecht.

Daarna is hij drie jaar werkzaam geweest als fiscalist bij PricewaterhouseCoopers. Tijdens deze periode heeft hij met succes de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs afgerond evenals het gedeelte van de interne Tax MBA course aan Universiteit Nyenrode welke een onderdeel hiervan was.

Op 9 januari 2004 is hij beëdigd als advocaat bij de Rechtbank 's-Gravenhage. Ruim 7 jaar is hij werkzaam geweest in een kostenmaatschap als zelfstandig advocaat. Zodoende is hij ook sindsdien aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten welke beroepsopleiding hij met succes heeft afgemaakt. In 2009 heeft Ruben Kellermann de specialisatie opleiding strafrecht aan het Willem Pompe Instituut te Utrecht afgerond. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten.

Vanaf april 2011 is Ruben Kellermann werkzaam als strafrechtadvocaat te Amsterdam.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht