vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. B.C.W. van Eijck

De heer mr. B.C.W. van Eijck

Advocaat bij Sjöcrona van Stigt Advocaten in Rotterdam

Profiel

Boudewijn van Eijck was in 1992 een van de oprichters van ons kantoor. Hij is partner sinds 1994. Hij oefent de praktijk uit vanuit onze vestiging in Rotterdam. Na zijn afstuderen (1986) werkte hij een jaar in Madrid bij Philips Iberica S.A.; in 1987 begon hij als advocaat bij Dutilh van der Hoeven & Slager, thans Nauta Dutilh, in Rotterdam.

In zijn procespraktijk treedt hij als regel op in grote fraude- en milieustrafzaken en in strafzaken als gevolg van calamiteiten in o.m. de industrie en utiliteitsbouw. Daarnaast richt hij zich op de bijstand van politieambtenaren bij schiet- en andersoortige geweldsincidenten. Naast zijn Nederlandse praktijk behandelt hij zaken met een Nederlands rechtsbelang die zich afspelen op Spaans grondgebied; hij onderhoudt contacten met een vast aantal Spaanse correspondenten. In zijn adviespraktijk brengt hij voor het bedrijfsleven strafrechtelijke risico's in kaart en ontwerpt interne bedrijfsprotocollen ter voorkoming van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Voorts houdt hij zich bezig met de juridische begeleiding van profvoetballers.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht