vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. B.J. Bodewes

De heer mr. B.J. Bodewes

Advocaat bij Bodewes Pensioenrechtadvocatuur in Vries

Profiel

Bastian Bodewes studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
Aan het einde van zijn studie rechten volgde hij tevens een managementopleiding bij de Faculteit Bedrijfskunde aan de RUG. Na zijn studie werkte hij als jurist bij een grote pensioenverzekeraar, waar hij zich onder andere bezig hield met het "wetgevingsproof" maken van pensioenpolissen.
Tevens adviseerde hij tussenpersonen over de wijzigingen in
wet- en regelgeving. In 2003 maakte hij de overstap naar de advocatuur met als specialisme het pensioenrecht. Vervolgens verkoos hij het zelfstandig ondernemerschap en richtte in 2008 zijn eigen advocatenkantoor op onder de naam Bodewes Pensioenrechtadvocatuur. Het kantoor is in het Noorden van Nederland gevestigd, te weten in Vries (tussen Groningen en Assen), van waaruit hij cliënten uit alle regio's van het land bedient.
Bastian is lid van de Vereniging voor Pensioenrecht en publiceert geregeld artikelen over pensioen, onder andere als mede-auteur van de Kroniek Pensioenrecht in het Advocatenblad, en doceert af en toe inzake juridische pensioenaangelegenheden. Bastian is lid van de Raad van Advies van de Stichting Register Pensioen Consultants (RPC).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Pensioenrecht