vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Bart Hesemans

De heer mr. Bart Hesemans

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Bart Hesemans (1987) is geboren in Eindhoven, waar hij tevens de middelbare school heeft afgerond. In september 2011 is hij afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als afstudeerrichting handels- en ondernemingsrecht. In zijn afstudeerscriptie heeft Bart onderzoek gedaan naar octrooilicenties in faillissement.

Gedurende zijn studie heeft Bart als juridisch medewerker gewerkt bij een juridisch adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van duurzame energie. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met het ondernemings- en contractenrecht. Bart was tijdens zijn studie tevens een jaar lang voorzitter van het Studenten Rechtsbureau Maastricht. Middels een stage op de sectie insolventierecht bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Bosch heeft hij kennis gemaakt met de advocatuur.

Sinds februari 2012 is Bart werkzaam als juridisch medewerker bij Holla Advocaten op de vestiging Eindhoven. Bart maakt onderdeel uit van de businessunit Financiering, zekerheden & insolventie.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance