vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Bas van Dooren

De heer mr. Bas van Dooren

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Bas van Dooren (1963) is in augustus 1989 beëdigd als advocaat en trad in september 1992 in dienst bij Holla Advocaten. In januari 1996 werd hij vennoot van de maatschap. Vanaf januari 2009 is Bas lid van het Dagelijks Bestuur.

Bas is werkzaam binnen de secties Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Zijn praktijk concentreert zich voor een belangrijk deel op insolventierechtgerelateerde dossiers, waaronder het optreden als curator/bewindvoerder in faillissementen en surseances. Verder adviseert en begeleidt Bas ondernemingen in ´zwaar weer´ en staat bestuurders en leidinggevenden bij in (bestuurders)aanprakelijkheidskwesties.

Omdat bij insolventievraagstukken vaak ook andere rechtsgebieden en/of disciplines een belangrijke rol spelen, werkt Bas nauw samen met andere advocaten op onder meer het gebied van vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht.

Naast de insolventiepraktijk houdt Bas zich bezig met het algemeen ondernemingsrecht en de incassopraktijk. Vanuit de incassopraktijk schreef Bas samen met een aantal kantoorgenoten de Handleiding debiteuren- en incassobeleid: Incasso? Zo geregeld!

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Ondernemingsrecht