vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Bert Kabel

De heer mr. Bert Kabel

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Bert Kabel (1972) werd in Leeuwarden geboren. Na de MAVO heeft hij HAVO/MEAO gedaan waarna hij naar de HEAO is gegaan. Daar raakte hij zo gefascineerd door het vak recht dat hij na zijn propedeuse besloot om rechten te studeren. In 1997 studeerde hij af aan de Rijksuniversiteit Groningen in het privaat- en strafrecht. Sinds januari 1998 is Bert werkzaam als advocaat bij Holla Advocaten. Bert werkt als advocaat op de vestiging Eindhoven binnen de secties Verkeersrecht, Strafrecht en Ondernemingsrecht.

Na de eerste jaren bijna fulltime strafzaken te hebben gedaan, houdt Bert zich sinds een aantal jaren bezig met het contractenrecht en het verkeersrecht in ruime zin. Op het gebied van contractenrecht heeft Bert in 2008 de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal contracteren afgerond. Het verkeersrecht in ruime zin omvat het verkeersstrafrecht en zaken tegen het CBR in welk gebied Bert zich heeft gespecialiseerd als advocaat CBR. Op het gebied van rijbewijskwesties mag Bert zich landelijk specialist noemen. Van deze CBR advocaat zijn er diverse publicaties en interviews gepubliceerd in het Nederlands Juristenblad, NRC Handelsblad en Revu.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Incassorecht
  • Ondernemingsrecht
  • Strafrecht
  • Vervoersrecht