vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. C. Pita Cao

De heer mr. C. Pita Cao

Advocaat bij AKD in Rotterdam

Profiel

Carlos Pita Cao (1977) behaalde in 2000 het doctoraal Europees en Internationaal Recht aan de Katholieke Universiteit Brabant. Tevens voltooide hij in 2004 de postdoctorale opleiding EC Competition Law aan King’s College London.

Carlos is werkzaam op de sectie Ondernemingsrecht, waar hij zich met name bezig houdt met nationale en internationale fusies en overnames, management buy-outs, joint ventures, aandeelhoudersovereenkomsten, personenvennootschappen, commercial contracting, vennootschapsrechtelijke herstructureringen en algemene advisering van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Hij werkt veelvuldig in multidisciplinair verband voor zowel nationale als internationale cliënten.

In 2004 is Carlos tevens werkzaam geweest bij de Brusselse vestiging van AKD Prinsen Van Wijmen, waar hij zich heeft bezig gehouden met het Europees en Nederlands mededingingsrecht.

Carlos spreekt vloeiend Spaans, Frans en Italiaans.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Ondernemingsrecht