vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. C.J. Dreef

De heer mr. C.J. Dreef

Advocaat bij DELB Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Ik ben sinds 1993 advocaat en vanaf de oprichting in 1997 verbonden aan dELb advocaten. Daarvoor heb ik na mijn studie orthopedagogiek tien jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening met kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis konden wonen. Heftige jaren, maar dankbaar en leerzaam. In de avonduren studeerde ik toen rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden.

De verantwoordelijkheid voor het kantoor deel ik met Marike Laning, Corine van Bodegom en Peter van Eijk.

Na mijn start als advocaat was ik al snel in de gelegenheid mij te richten op mijn voorkeuren: arbeidsrecht, onroerendgoedrecht en huurrecht. Na het volgen van de Grotius opleiding arbeidsrecht mag ik mij arbeidsrechtspecialist noemen. Ook ben ik lid van de Vereniging van Haagse Arbeidsrechtadvocaten

Mijn klantenkring bestaat voor het merendeel uit bedrijven en ondernemende particulieren die mijn open en ongedwongen manier van werken zeggen te waarderen. Als “huisadvocaat” word je geconfronteerd met de meest uiteenlopende vragen en problemen op de hiervoor genoemde rechtsgebieden, maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van lopende of op te stellen contracten en het incasseren van niet betaalde facturen. Ik vind het van groot belang om voor mijn klanten goed bereikbaar en snel beschikbaar te zijn en vooral proactief te handelen: hoe kunnen problemen voorkomen worden?

U kunt ook als particulier bij mij terecht voor advies of als uw belangenbehartiger wanneer u een gerechtelijke procedure moet starten of daarin betrokken bent.

Naast mijn inbreng aan juridische kennis en ervaring, streef ik naar een persoonlijke oplossing van een juridisch probleem. Een oplossing waarbij u zich serieus genomen voelt, welke voor u acceptabel is en welke u mogelijk weer nieuwe perspectieven biedt.

Garanderen kan ik u niets, wel bied ik u kennis, inzet en doorzettingsvermogen.

NB. Voor iedere zaak wordt een passend uurtarief afgesproken.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Onroerend goedrecht

Groepen

VAAN (Arbeidsrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland