vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. E. Henkelman (Edwin)

De heer mr. E. Henkelman (Edwin)

Advocaat bij Henkelman & Grimm Advocaten en Mediators in Groningen

Profiel

Henkelman & Grimm Advocaten & Mediators is een kleinschalig niche kantoor, met korte lijnen en gespecialiseerde advocaten. Gefinancierde rechtsbijstand is bij ons mogelijk. Ons kantoor is gevestigd te Groningen en Winschoten (op afspraak).

Door voortdurende bijscholing en specialisatie staat ons kantoor voor kwaliteit op hoog niveau. Wij procederen als het moet, maar schikken als het kan, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met de feitelijke en juridische kant van de zaak. Ook de persoonlijke en proceseconomische aspecten spelen een rol.

Voor veel familieprocedures (te denken valt onder andere aan echtscheiding, omgangsregeling en de verdeling van de kosten van de kinderen) kan middels mediation een toekomstgerichte en toekomstbestendige oplossing worden gevonden. Een oplossing waar oog is voor uw belangen en die van uw kinderen. Een oplossing die niet wordt opgelegd door een derde, maar middels samenspraak tot stand komt.

Als vFAS mediator en NMI registermediator kan mr. Henkelman u hierbij terzijde staan.

Henkelman & Grimm Advocaten & Mediators gelooft in betaalbare rechtsbijstand. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is dan ook kosteloos. Wij zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat gefinancierde rechtsbijstand, ook voor mediation, mogelijk is. Verder kan uw rechtsbijstandverzekeraar in voorkomende gevallen de kosten van rechtsbijstand dragen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht