vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. E.H.W. van Nijnatten

De heer mr. E.H.W. van Nijnatten

Advocaat bij Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP in Eindhoven

Profiel

Erwin van Nijnatten is werkzaam binnen de diverse deelgebieden van de sectie Ondernemingsrecht, te weten Finance, Corporate & Commercial en Mergers & Acquisitions.
Naast advisering op het gebied van het ondernemingrecht in het algemeen - waaronder ook begrepen het algemeen verbintenissenrecht -, met een nadruk op het vennootschapsrecht in het bijzonder, behoort de (ondernemingsrechtelijke) procespraktijk (corporate litigation) tot zijn specialismen. Erwin heeft een ruime ervaring met geschilbeslechting onder meer op het gebied van geschillen tussen aandeelhouders en vennoten, bestuurdersaansprakelijkheid en ontvlechtingen van (personen)vennootschappen, waarbij hij zeer regelmatig procedures voert. Zowel in kort geding als bodemprocedures, waaronder ook procedures bij de Ondernemingskamer te Amsterdam.
Erwin is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in het Nederlands recht, afstudeerrichting privaatrecht en ondernemingsrecht. Erwin is in 2002 beëdigd tot advocaat en vanaf die tijd werkzaam voor Holland Van Gijzen. In 2008 heeft Erwin met goed gevolg de Grotius specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid gevolgd.

Erwin is voorts bestuurslid van de Stichting Omroep Eindhoven.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Ondernemingsrecht
  • Overige
  • Vennootschaps- en Rechtspersonenrecht