vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. F.F. Blokhuis

De heer mr. F.F. Blokhuis

Advocaat bij Boekx Advocaten in Amsterdam

Profiel

Fulco Blokhuis (1975) is sinds 2002 advocaat. Hij begon zijn carrière bij Nolen van der List advocaten, waar hij nauw samenwerkte met Matthijs Kaaks. Vanaf 1 februari 2006 is hij verbonden aan Boekx. Hij is gespecialiseerd in mediarecht en intellectuele eigendom, met de nadruk op auteursrecht. Hij heeft daarnaast een groot aantal procedures gevoerd op het gebied van vrijheid van meningsuiting. Verder heeft hij ruime ervaring met domeinnaamgeschillen. Onder zijn cliënten bevinden zich ondermeer schrijvers en uitgeverijen, filmmakers en format-ontwikkelaars, fotografen en beeldbankexploitanten, muzikanten en producers.
Naast zijn werk schrijft Fulco onder meer een juridische column voor het blad van de Vereniging van Nieuwe Film- en Televisiemakers en artikelen voor opiniepagina's van landelijke dagbladen. Ook is hij redactielid van de populaire website Boek9.nl , dat dagelijks de laatste ontwikkelingen over intellectuele eigendom publiceert. Fulco geeft regelmatig lezingen over zijn vakgebied bij brancheorganisaties op het gebied van journalistiek, media en communicatie. Fulco is lid van de Vereniging voor Auteursrecht en de Vereniging voor Reclamerecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Merkrecht, auteursrecht en IE