vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Fabian David

De heer mr. Fabian David

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Fabian David (1982) is in Utrecht geboren. Zijn middelbare schoolopleiding genoot hij aan het Sint Bonifatiuscollege te Utrecht. Fabian studeerde vervolgens in de jaren 2003 - 2007 rechten aan de Universiteit van Tilburg. In november 2007 is hij met genoegen afgestudeerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.

In januari 2009 is zijn boek “Hoe troebel is transparantie? Een analyse van de financiële dienstverlening onder de Wet op het financieel toezicht” uitgegeven. In dit boekwerk wordt inzicht verschaft in de kernoorzaak die ten grondslag ligt aan de kwaliteits- en integriteitsproblematiek in de financiële markt en de wijze waarop de wetgever de financiële markt door middel van de Wft tracht te reguleren. Vervolgens wordt verklaard waarom de Wft - in zijn huidige vorm - de verkeerde accenten legt en derhalve niet de beoogde effecten zal sorteren. Er wordt niet alleen een oplossing aangedragen voor de kernoorzaak van voornoemde problematiek, er zal tevens een toekomstscenario worden geschetst van de juridische consequenties (lees: “aansprakelijkheidsclaims”), die aan het voortbestaan van deze kernoorzaak onlosmakelijk verbonden zullen zijn.

Sinds maart 2008 is Fabian als advocaat werkzaam bij Holla Advocaten op de vestiging Eindhoven. Fabian is met name werkzaam binnen de sectie Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Letselschade en Gezondheidsrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Algemene praktijk
  • Gezondheidsrecht
  • Letselschade
  • Verzekeringsrecht