vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Ferry Weelen

De heer mr. Ferry Weelen

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Ferry Weelen (1967) studeerde rechten, Frans en Italiaans aan de Universiteit van Utrecht en aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. In 1991 studeerde Ferry af in de Internationaal rechtelijke en Europeesrechtelijke richting. Vervolgens volgde hij aan de Université Jean Moulin Lyon III een postdoctorale opleiding, die hem het Diplôme d´Etudes Approfondies de droit communautaire opleverde.

In januari 1992 is hij beëdigd als advocaat en sinds 1991 is hij in dienst van Holla Advocaten. Sinds januari 2001 is hij vennoot. Hij is werkzaam op de vestiging Eindhoven en maakt deel uit van de secties Ondernemingsrecht, Intellectuele eigendom en Internationaal recht. Verder is Ferry gediplomeerd leraar voor de Italiaanse taal- en letterkunde.

Ferry adviseert ondernemers, zowel nationaal als internationaal, op alle aspecten van het ondernemingsrecht en het internationaal ondernemen. Waar nodig voert hij ook procedures. Daarbij houdt hij zich met name bezig met het contractenrecht in de ruimste zin des woords, waaronder vooral distributieovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, licentieovereenkomsten en agentuurovereenkomsten. Ferry is ook betrokken bij juridische trajecten waar de Nederlandse Mededingingsautoriteit een rol speelt.

Ferry maakt deel uit van de Executive Board van European Law Firm (ELF), het Europese netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Tevens is Ferry lid van Zakensociëteit Zuidoost-Brabant, Brabant Onderneemt! en Het Zakelijk Netwerk.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits

Specialismen

  • Merkrecht, auteursrecht en IE
  • Ondernemingsrecht