vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Franc Pommer

De heer mr. Franc Pommer

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Franc Pommer (1984) werd in Baarn geboren. Zijn middelbare schoolopleiding genoot hij aan het Jeroen Bosch College in ´s-Hertogenbosch. Op 26 juni 2007 studeerde hij cum laude af aan de Universiteit van Tilburg in de Master Nederlands Strafrecht in Europa, met een aantal extra bijvakken. Zijn scriptie schreef hij naar aanleiding van een stage van een jaar bji de Nederlandse Douane en de Voedsel en Warenautoriteit (VWA), waarbij hij onderzoek deed naar de onderlinge informatie-uitwisseling en de gevolgen daarvan voor de toezicht- en opsporingspraktijk van beide handhavingsdiensten. Hij werd daarbij begeleid door prof.mr.dr. Petrus C. van Duyne.

Naar aanleiding van zijn onderzoek werd Franc aangenomen bij de landelijke projectgroep Intelligence van de Nederlandse Douane, alwaar hij onderzoek deed naar de gevolgen van moderne informatieverwerkingstechnieken zoals datamining en datawarehousing, voor de toezicht- en opsporingspraktijk van de Douane. Voorts zette hij een pilot op om samenwerking tussen Douane en VWA bij de controle van goederenzendingen in de Rotterdamse haven te verbeteren.

Franc is sinds 1 april 2008 verbonden aan Holla Advocaten. Hij is werkzaam op de vestiging in ´s-Hertogenbosch en is betrokken bij de secties: Onroerende zaken, en Overheid en Aanbesteding.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Bestuursrecht
  • Ondernemingsrecht