vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Fred Stiekema

De heer mr. Fred Stiekema

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Fred Stiekema (1954) werd in Apeldoorn geboren. Zijn middelbare schoolopleiding (Atheneum) genoot hij aan het Mgr. Zwijsen College te Veghel. Na de middelbare school volgde hij de opleiding Nederlands Recht (met een korte zijstap Bedrijfskunde in Delft) aan de toenmalige Katholieke Universiteit Nijmegen (thans Radboud Universiteit). De hoofdvakken waren Arbeidsrecht, Sociaal Recht en Woonrecht.

Advocaat vanaf 1981 bij de rechtsvoorganger van Holla Advocaten, Poelman Denneman Bruinsma te Waalwijk en sinds 1997 in Tilburg. Hij werd lid van de maatschap in 1984 en maakte van 1984 tot en met 2008 deel uit van het Dagelijks Bestuur van het kantoor, de laatste jaren als maatschapvoorzitter.

Vanaf begin 2009 heeft Fred zich weer volledig op de advocatenpraktijk gestort met name op het terrein van insolventierecht (incl. financiering en zekerheden) en ondernemingsrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Ondernemingsrecht