vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. G.P. van Eijk

De heer mr. G.P. van Eijk

Advocaat bij DELB Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

In 1993 ben ik begonnen in de advocatuur. In 1997 heb ik met Cees Dreef, Marike Laning en Corine van Bodegom "dELb Advocaten" opgezet.

Vanaf 1998 ben ik mij gaan specialiseren in personen- en familierecht en letselschade.

Zo behandel ik claims na bedrijfsongevallen en verkeersongevallen, sta ik ondernemers bij die schade oplopen door eigen letsel en sta ik particulieren bij die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Vooral de begeleiding van ZZP ‘ers en MKB ‘ers heeft mijn speciale aandacht.

Ik heb een team van professionals om mij heen verzameld. Samen met een medisch adviseur, arbeidsdeskundige en een financieel expert behandel ik alle aspecten van de claim op zorgvuldige wijze.
Ik kwam in het nieuws bij de afwikkeling van het kabelbaandrama in Cavalese, Italië. Ik stond in deze zaak de vader van het enige Nederlandse slachtoffer bij. Uiteindelijk werd deze zaak in der minne geregeld.
Ook sta ik met veel interesse jeugdigen bij op het gebied van strafrecht en uithuisplaatsingen. Door mijn vorige professie ( docent wiskunde en economie) op een scholengemeenschap, kan ik een toegevoegde waarde hebben in de bijstand van jongeren.

NB. Voor iedere zaak wordt een passend uurtarief afgesproken.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Letselschade
  • Strafrecht