vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Gerard Bouwens

De heer mr. Gerard Bouwens

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Gerard Bouwens (1951) werd in ´s-Hertogenbosch geboren. Zijn middelbare schoolopleiding genoot hij aan het Sint Janslyceum te ´s-Hertogenbosch. In 1975 is hij afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Sedert 1976 is Gerard advocaat. Hij maakt vanaf 1981 deel uit van de maatschap (destijds genaamd Holla Knitel en Mol). Hij werkt op de vestiging ´s-Hertogenbosch en is actief in de business units Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht (civiel bouwrecht).

In de sectie Ondernemingsrecht adviseert Gerard voornamelijk ondernemers over vele aspecten van het ondernemingsrecht waarbij hij in overleg met de ondernemers onder andere adviseert over de structuur van de onderneming en de totstandkoming van contracten (onder andere met afnemers, leveranciers en samenwerkingsovereenkomsten met andere ondernemingen). Gerard adviseert bij geschillen, ter voorkoming van procedures en indien dat noodzakelijk is, procedeert hij. Hij geeft advies en begeleiding aan de bestuurders van de onderneming ook bij de financiering (in verband hiermee is onder andere de Grotius opleiding Financiering en Zekerheden gevolgd) en hij geeft advies en begeleiding bij bedrijfsovernames.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Ondernemingsrecht
  • Onroerend goedrecht