vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. J. Anker

De heer mr. J. Anker

Advocaat bij Anker & Anker Strafrechtadvocaten in Leeuwarden

Profiel

Advocaat vanaf 1979. Gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), hoofdrichting strafrecht. Behandelt allerlei soorten strafzaken, ook van jeugdigen, met speciale aandacht voor levensdelicten en zedendelicten. Verleent tevens bijstand aan lagere overheden. Lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Docent strafrecht/strafprocesrecht ten behoeve van de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Docent cursussen in het kader van Anker & Anker Opleidingen voor advocaten in het gehele land.

Verzorgt voorts gastcolleges strafrecht aan de RUG. Met broer Wim worden met name in het noorden van het land veel lezingen over de advocatenpraktijk gegeven ten behoeve van verenigingen, instellingen en beroepsgroepen.Hij is actief in het verenigingsleven in zijn woonplaats Akkrum, o.a. door middel van het organiseren en becommentariëren van vele activiteiten en evenementen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht