vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. J. Looman

De heer mr. J. Looman

Advocaat bij Westendorp & Looman Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

'Ons kantoor kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid'

Als aanstormend talent trad advocaat en procureur Mr Jan Looman zo'n tien jaar geleden toe in de kostenmaatschap bij Ad Westendorp. Inmiddels zijn beide heren een samenwerkingsverband met elkaar aangegaan: Westendorp en Looman Advocaten. Looman heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als gedreven strafpleiter. Daarnaast is hij ondernemer pur sang.

Mr Looman staat pal achter zijn clienten. Voor hen is hij dan ook dag en nacht bereikbaar op 06-50 65 65 95.

"Omdat we graag dicht bij onze cliënten staan, werken we vanuit drie vestigingen in de regio. We zijn een toegankelijk kantoor met een platte organisatiestructuur. We hebben veel specialisaties onder één dak, waardoor we snel en deskundig de rechtsbijstand kunnen bieden die onze cliënten nodig hebben."

"De collegialiteit binnen Westendorp en Looman is groot; hiërarchie is hier bijna een verboden woord. Juist door de laagdrempeligheid van ons kantoor is er voldoende ruimte voor een diversiteit aan mensen en hun verhaal."

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht