vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. J.S. Muijsson

De heer mr. J.S. Muijsson

Advocaat bij Advocatenkantoor Muijsson in Nieuwegein

Profiel

Advocaat Muijsson hanteert voor de eerste acht uur slechts een tarief voor 95 euro exclusief BTW. Daarna is zijn uurtarief voor echtscheidingszaken 125 exclusief BTW. U kunt meer informatie krijgen op:
www.wiewilscheiden.nl.

Scheiden is een vervelende zaak waarbij een hoge rekening van een advocaat een extra frustratiepunt kan worden. Omdat van tevoren niet altijd vaststaat als er geschilpunten zijn die niet gemakkelijk op te lossen zijn (bijv. door de houding van één van beide partijen) is alleen een laag uurtarief een belangrijk item waarop u een advocaat kunt selecteren.

Omdat die frustratie (van de dure advocaten bij mijn eigen echtscheiding) één van de redenen was om advocaat te worden kunt u ervan verzekerd zijn dat u bij mij niet teveel betaalt.

Daarnaast ben ik goed bereikbaar. Ik heb er geen enkel bezwaar tegen indien u mij mobiel belt. Omdat ik zonder secretaresse werk krijgt u mij vrijwel meteen te spreken.

Omdat mijn specialisatie (echtscheiding) al mijn aandacht vraagt kies ik bijna alle opleidingen die een advocaat jaarlijks moet volgen op het terrein van echtscheiding. Up to date kennis van het vakgebied kunt u daarom bij mij verwachten.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Specialismen

  • Personen- en Familierecht