vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. J.S. Top

De heer mr. J.S. Top

Advocaat bij Van Koutrik c.s. in Amsterdam

Profiel

Vanaf 1979 ben ik als advocaat werkzaam geweest in de sociale rechtspraktijk en enige tijd als juridisch medewerker bij OSR Juridische Opleidingen, waar ik nog altijd doceer. Als lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade, de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers en het advocatennetwerk dat samenwerkt met de Whiplash Stichting Nederland mag ik mij erkend specialist letselschade noemen. Binnen het terrein van de letselschade heb ik langdurige ervaring met whiplash zaken (post whiplash syndroom) en word ik vaak ingeschakeld voor een second opinion. Ook publiceer ik regelmatig over letselschade.

Mijn motto jegens de schadeverzekeraars is: “Speak softly, but carry a big stick”. Met andere woorden, ik streef in goed overleg altijd naar een redelijk schadebedrag voor mijn cliënt, maar als een verzekeraar echt veel te weinig wenst te betalen, dan haal ik alle juridische strijdmiddelen te voorschijn. Meestal staat de aansprakelijkheid al vrij snel vast en dan dient de verzekeraar gewoon de advocaatkosten te vergoeden.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Letselschade

Groepen

ASP (Letselschade)
Beroepsvereniging
Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade
LSA (Letselschade)
Beroepsvereniging
Vereniging van Letselschade Advocaten