vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. K. Canatan

De heer mr. K. Canatan

Advocaat bij Meijers Canatan Advocaten in Amsterdam

Profiel

Mr. K. Canatan studeerde Rechtsgeleerdheid in Groningen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. In 2001 werkte hij als bedrijfsjurist in Londen. Van 2002 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen werkzaam in de sectie strafrecht. Vanaf 1 juni 2008 is hij als partner verbonden aan Meijers Canatan Advocaten.

Sinds 2006 maakt hij deel uit van de Commissie van Toezicht van het Huis van Bewaring Demersluis/Schouw in Amsterdam. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Hij is lid van de European Criminal Bar Association (ECBA). Ook is hij examinator strafprocesrecht voor de Nederlandse Orde van Advocaten. Maandelijks treedt hij op bij het Radio 1 programma Stand.cafe als zogenoemde 'stamgast'. Hij beheerst de Engelse taal.

Hij houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht, criminele organisaties, internationaal strafrecht, overlevering en cassaties in strafzaken.

Sinds 2006 maakt hij deel uit van de Commissie van Toezicht van het Huis van Bewaring Demersluis in Amsterdam. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA), die hij samen met 4 andere advocaten heeft opgericht. Hij is lid van de European Criminal Bar Association (ECBA). Hij beheerst de Engelse taal.

Hij houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht, criminele organisaties, internationaal strafrecht, overlevering en cassaties in strafzaken.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Cassatierecht
  • Strafrecht