vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Luuk Jonker

De heer mr. Luuk Jonker

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Luuk Jonker is in 1972 geboren in Den Haag. Na de middelbare school heeft hij rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en de Universitat Autònoma de Barcelona, Spanje. Hij is zijn carrière als advocaat in 1997 gestart bij het toenmalige Holla & Van Dooren Advocaten. Luuk is partner van Holla Advocaten sinds januari 2007.

Luuk is gespecialiseerd op het gebied van Intellectuele Eigendom en ICT. In 2002 heeft hij de post-academische Grotius Opleiding op dit terrein afgerond. Luuk is hoofd van de Business Unit Intellectuele Eigendom/ICT van Holla Advocaten.

Luuk beschikt over een brede ervaring op het gebied van Intellectuele Eigendom/ICT. Hij vertegenwoordigt een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen. Een groot deel van de cliënten van Luuk is actief in de mode- en schoenenindustrie, de meubelindustrie en de ICT-branche. Daarnaast bedient Luuk een aantal innovatieve bedrijven uit andere branches.

Belangrijk deel van het werk van Luuk wordt gevormd door het procederen in intellectuele eigendomsgeschillen, met de nadruk op merkenrecht, kwesties betreffende inbreuk op auteurs- en modelrechten en natuurlijk octrooien. Uiteraard is Luuk ook actief als adviseur en in die hoedanigheid betrokken bij het opstellen van, bijvoorbeeld, licentieovereenkomsten. Luuk adviseert en procedeert ook op het terrein van de aan Intellectuele Eigendom gerelateerde rechtsgebieden zoals agentuur, distributie en franchise.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Merkrecht, auteursrecht en IE