vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. N. Menouar

De heer mr. N. Menouar

Advocaat bij Menouar Advocatenkantoor in Arnhem

Profiel

Mr. N. (Naim) Menouar is in 2001 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit Leiden.

Gedurende zijn studie deed hij al relevante juridische praktijkervaring op door als vrijwilliger advieswerk te verrichten voor de Leidse Rechtswinkel en de Kinder– en Jongerenrechtswinkel te Den Haag,

Na zijn afstuderen werkte hij als gerechtssecretaris op de Sector Civiel (handelsrecht) van de Rechtbank Rotterdam. In die functie schreef hij (concept)vonnissen en voerde hij inhoudelijk overleg met rechters.

Vervolgens ontwikkelde en verzorgde hij juridisch onderwijs voor de opleiding HBO-Rechten.
Deze baan combineerde hij met juridisch advieswerk voor particulieren en ondernemingen.

Mede hierdoor koos hij vervolgens voor een carrière als advocaat. Eerst was hij advocaat bij Schaap & Partners te Rotterdam in een brede ondernemingsrechtelijke praktijk. En vervolgens bij het kantoor Van Veen Noppen & De Vries te Arnhem. Hier werkte hij in een algemene rechtspraktijk en hield zich bezig met het arbeidsrecht, strafrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, incassorecht, faillissementsrecht, schade en aansprakelijkheid, consumentenrecht, bouwrecht, auteursrecht, bestuursrecht en het personen- en familierecht.

In 2012 richtte hij Menouar Advocatenkantoor op met als doel: het op laagdrempelige wijze aanbieden van hoogwaardige juridische dienstverlening aan zowel particulieren als ondernemers.

Naim Menouar is maatschappelijk actief. Hij doceert aan de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en is bestuurslid bij v.v. ESA-Rijkerswoerd.
Mr. Menouar spreekt Engels, Frans, Arabisch (Marokkaans) en Duits.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Letselschade
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht