vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr O. Bolluyt

De heer mr O. Bolluyt

Advocaat bij Advocatenkantoor Taner in Lelystad

Profiel

mr Oscar Bolluyt is breed inzetbaar en legt zich toe op het verlenen van rechtsbijstand van familierecht, strafrecht en contractuele aangelegenheden.

Gevoelsmatig wint misschien niemand in het geval van een echtscheiding of een omgangs- of alimentatiezaak. Goed en deskundig advies is bij deze veelal emotionele zaken daarom van groot belang. Mr Bolluyt geeft u in deze zaken het benodigde vertrouwen en begeleidt u door deze procedures. Mr Bolluyt weet wanneer een echtscheiding- boedelscheiding- of alimentatieprocedure een breekijzer nodig heeft. Ook treedt mr Oscar Bolluyt op voor u of uw kind in een procedure tot ondertoezichtstelling (OTS) of uithuisplaatsing (UHP).

Binnen het strafrecht is Oscar Bolluyt onze specialist op het gebied van ontnemingsvorderingen (de zogenaamde "pluk ze"-wetgeving). Inmiddels heeft hij geadviseerd in zaken én resultaat behaald met ontnemingsvorderingen waarbij de belangen kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Verder weet mr Oscar Bolluyt de fijne kneepjes met betrekking tot de regels rondom schadevergoeding na een vrijspraak òf ontslag van rechtsvervolging. Denk hierbij aan onrechtmatige detentie, maar ook aan schade als gevolg van inkomstenderving. Wacht in dat geval niet te lang in verband met fatale termijnen, maar vraag geheel kosteloos naar de mogelijkheden!

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht