vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. P. Haas

De heer mr. P. Haas

Advocaat bij AKD in Rotterdam

Profiel

Patrick Haas (1973) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1996 behaalde hij voorts een postdoctorale European Master in Law & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Rijksuniversiteit Gent, Lund University en de universiteit van Stockholm. In 2002 voltooide Patrick zijn Master in Business Administration (MBA) aan de Rotterdam School of Management.

Patrick is sinds 1998 werkzaam bij (de rechtsvoorgangers van) AKD en is thans voorzitter van de Rotterdamse sectie ondernemingsrecht, waarin circa 30 advocaten en notarissen werkzaam zijn. Hij specialiseert zich vooral in de transactiepraktijk. Hij houdt zich bezig met koop- en verkoop transacties, management buy outs, private equity en venture capital investeringen en joint ventures. Een ander deel van zijn tijd behandelt Patrick aandeelhouders- en post-closing geschillen.

Patrick wordt regelmatig gevraagd te doceren. Zo verzorgde hij de afgelopen jaren regelmatig colleges of cursussen op de Rotterdam School of Management, ABN AMRO Academy, het SRA (opleidingsinstituut voor accountants) en gaf hij in-house trainingen bij diverse corporate finance huizen.

Patrick heeft een trouwe groep cliënten, die in uiteenlopende branches opereren. Daartoe behoort een grote groep snelgroeiende ondernemingen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Ondernemingsrecht