vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. P. Sliepenbeek

De heer mr. P. Sliepenbeek

Advocaat bij AKD in Eindhoven

Profiel

Paul Sliepenbeek (1955) is partner bij AKD Prinsen sinds 1991.
Hij is ruim vijftien jaar uitsluitend werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht, met name het echtscheidingsrecht. In Elsevier en in Quote wordt hij als expert op dat gebied genoemd. De scheidingsbemiddeling, mediation, is een substantieel onderdeel van zijn praktijkvoering.

Op zijn gebied is Paul ook buiten de praktijk actief; zo was hij tot 1 januari 2003 bestuurslid en voorzitter van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en was hij voorzitter van IMFO (Instituut voor Mediation- en Familierecht Opleidingen).

Paul is als raadsheer-plaatsvervanger werkzaam bij het gerechtshof in Amsterdam. Met name vanwege zijn mediation-ervaring is Paul voorzitter van het College van Beroep voor de Examens van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Paul Sliepenbeek is in 2006 en in 2008 door zijn vakgenoten uitgeroepen tot de beste personen- en familierechtadvocaat van Nederland. Hiervoor ontving hij de Gouden Zandloper.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Personen- en Familierecht