vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. P.N. Langstraat

De heer mr. P.N. Langstraat

Advocaat bij Moree Gelderblom in Rotterdam

Profiel

Mr. Langstraat studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij begon zijn loopbaan als jurist bij het ABP nadat hij de dienstplicht had vervuld. Na vervolgens enkele jaren als letselschade-expert te hebben gewerkt, trad hij in februari 1992 als advocaat in dienst bij Moree Gelderblom Advocaten. Op 1 januari 1997 werd hij lid van de maatschap.

Mr. Langstraat is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-en schadevergoedingsrecht. Hij behandelt bijna uitsluitend letselschadezaken voor particulieren. Tevens heeft hij ervaring met tuchtrechtspraak mede doordat hij acht jaar lid is geweest van de Tuchtcommissie van de Judobond Nederland, waarvan de laatste vier jaren als voorzitter.

Hij is als docent verbonden aan de Grotius Academie voor de LSA specialisatie-opleiding "Personenschade" en hij was docent "Aansprakelijkheid en Schadevergoeding" bij het Centrum voor Postdoctoraal Onderwijs van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Mr. Langstraat was tevens docent Personenschade bij het NIBE-SVV, een opleidingsinstituut voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf.

Mr. Langstraat is momenteel voorzitter van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Letselschade

Groepen

ASP (Letselschade)
Beroepsvereniging
Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade
LSA (Letselschade)
Beroepsvereniging
Vereniging van Letselschade Advocaten