vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. P.N.A.M. Claassen

De heer mr. P.N.A.M. Claassen

Advocaat bij AKD in Breda

Profiel

Peter Claassen (1957) heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en een LLM graad gehaald aan de Miami Law School. Hij is begonnen bij Arnall Golden & Gregory in Atlanta (Verenigde Staten), waarna hij in 1985 naar AKD is overgestapt. Sinds 1992 is hij partner bij AKD.

Peter heeft brede juridische ervaring en is verantwoordelijk voor het opzetten van de praktijk op het gebied van Intellectueel Eigendom en de branchegroep Retail & Consumer Products bij AKD. Hij is gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, zoals patenten, handelsmerken, ontwerpen en copyright. Daarnaast is Peter zeer ervaren in het procesrecht. Een groot aantal zaken waarin Peter heeft geprocedeerd, is in de vakliteratuur gepubliceerd. Tevens heeft hij veel kennis van de juridische aspecten van brand development, parallel handel en het opstellen van overeenkomsten met betrekking tot het intellectuele eigendom, zoals licenties, overdrachten en distributie.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Merkrecht, auteursrecht en IE