vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. R. Koopman

De heer mr. R. Koopman

Advocaat bij DELB Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Ik ben een van de drie arbeidsrechtspecialisten van dELb advocaten. De Grotius arbeidsrecht specialisatie heb ik afgerond. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat arbeidsrecht één van de favoriete rechtsgebieden van mij is.

Ik sta met veel plezier zowel werkgevers als werknemers bij. Ook voor ambtenarenrecht kunt u bij mij terecht. Daarnaast geef ik advies over reorganisaties, collectief ontslag en het sociaalplan. Samen met mijn collega’s voer ik verder procedures over de re-integratie inspanningen van werkgever en werknemer bij arbeidsongeschiktheid.

Naast arbeidsrecht ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) en bestuursrecht. In het bestuursrecht procedeer ik o.a over aanschrijvingen en dwangsommen aan huiseigenaren van een gemeente of problemen met betrekking tot vergunningen.

Voordat dat ik werd beëdigd als advocaat vervulde ik verschillende functies op het terrein van arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en HRM. Ik vervulde vele jaren een combinatiefunctie van jurist en CAO onderhandelaar bij een vakorganisatie. In deze functie kwam ik in aanraking met een breed scala aan onderwerpen als arbeidsrecht, ambtenarenrecht, overgang onderneming reorganisaties, pensioenen, sociale zekerheid etc.

Zowel mijn onderhandelingservaring als mijn juridische ervaring worden dagelijks ingezet voor onze cliënten.

NB. Voor iedere zaak wordt een passend uurtarief afgesproken.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Huurrecht

Groepen

VAAN (Arbeidsrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland