vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. R.D. Boesveld

De heer mr. R.D. Boesveld

Advocaat bij Van den Biesen Boesveld Advocaten in Amsterdam

Profiel

Robbert Boesveld (1971) studeerde Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met het Nijmeegse pleitteam won hij in 1994 de pleitwedstrijd van de Vereniging voor Administratief Recht (VAR). Verder was hij tijdens zijn studie enkele jaren secretaris van de Nijmeegse Vereniging voor Staats- en Bestuursrecht Politikon en voorzitter van een rechtswinkel. Hij koos al snel voor de advocatuur.
Vanaf begin 1998 werkte hij bij De Kempenaer Advocaten te Arnhem. Bij dit kantoor maakte hij deel uit van de sectie bestuursrecht en groeide hij uit tot een specialist in het ruimtelijk bestuursrecht en het overheidsaansprakelijkheidsrecht. Sinds december 2003 is hij verbonden aan Van den Biesen Boesveld Advocaten waar hij in het bijzonder de overheidspraktijk verder uitbouwt.

Robbert Boesveld publiceert regelmatig over uiteenlopende juridische onderwerpen in met name het bestuursrechtelijk tijdschrift de Gemeentestem. Verder is hij lid van de commissie bezwaar- en beroepschriften van de provincie Gelderland en redacteur van het Praktijkboek Huisvestingsrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Bestuursrecht