vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. R.H.C. Larsson

De heer mr. R.H.C. Larsson

Advocaat bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat in Rotterdam

Profiel

Risto Larsson is een echte specialist op het gebied van het ondernemingsrecht. Hij adviseert en procedeert met name op het gebied van fusies en overnames en vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Zowel bij grote nationale als internationale transacties. Daarnaast houdt Risto zich veelvuldig bezig met herstructureringen, participaties, overnames, joint ventures, management buy outs en samenwerkingsverbanden. Risto wordt door klanten gezien als een deskundig en betrokken advocaat die in staat is om zich snel in de materie te verdiepen en resultaatgericht en pragmatisch te werk gaat.

Risto werkt sinds 1990 als advocaat en heeft de Grotius specialisatieopleidingen Vennootschapsrecht en Ondernemingsrecht afgerond. Risto is één van de partners van Dijkstra Voermans en geeft leiding aan onze Rotterdamse vestiging. Daarnaast maakt hij deel uit van het dagelijks bestuur van Dijkstra Voermans.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

Specialismen

  • Ondernemingsrecht