vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. R.W. de Pater

De heer mr. R.W. de Pater

Advocaat bij Gimbrère International Advocaten in Breda

Profiel

Robert is de nieuwste ploeggenoot van het Gimbrèreteam. Zijn winnaarsmentaliteit past prima bij zijn Bredase collega's. Hij voelt zich erg thuis in het pand aan de Baronielaan. "De sfeer op kantoor is uitstekend. Iedereen is zeer betrokken en gaat op een prettige manier met elkaar om."

Al in een vroeg stadium werd Robert aangetrokken door het advocatenvak. "De rol van advocaten in politieseries sprak mij altijd al buitengewoon aan. Zeker als ze een zaak wonnen. Dat wilde ik ook." De wil om – op een sportieve wijze – te winnen komt goed van pas in de praktijk. "Ik bijt me vast in een zaak en ga daarbij tot het uiterste. Opgeven zal ik niet snel doen."
Bovengenoemde eigenschappen zijn volgens Robert in het algemeen essentieel om een goede advocaat te zijn. Verder vindt hij het interessant om problemen op te lossen. Omdat een verhaal altijd twee kanten heeft zorgt hij ervoor dat het verhaal van zijn cliënt zo goed mogelijk verteld wordt.

Soms is hij met andere zaken bezig. Dan reist Robert graag of speelt hij hockey. Koken en fotograferen behoren ook tot zijn hobby's.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Incassorecht
  • Onroerend goedrecht
  • Strafrecht