vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Reinoud van Oeijen

De heer mr. Reinoud van Oeijen

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Reinoud van Oeijen (Heerlen, 1967) studeerde in 1992 af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij studeerde af in de richtingen Sociaal- Economisch Recht en Ondernemingsrecht. Na twee en een half jaar in de Antilliaanse advocatuur werkzaam te zijn geweest, is Reinoud in 1995 in Haarlem als advocaat beëdigd. Sinds 1 januari 2004 is Reinoud werkzaam bij Holla Advocaten alwaar hij sinds 2006 lid van de maatschap is.

Binnen Holla Advocaten is Reinoud actief binnen de secties Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Binnen de sectie Insolventierecht houdt hij zich voornamelijk bezig als curator/bewindvoerder in faillissementen en surséances. Daarnaast adviseert hij ondernemingen die in financiële moeilijkheden verkeren en bestuurders die aansprakelijk worden gesteld. Ook op het gebied van de (uitwinning van) zekerheden (zoals hypotheek- en pandrechten) adviseert en procedeert hij geregeld.

Binnen de sectie ondernemingsrecht houdt Reinoud zich met name bezig op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, overnames en aanverwante vraagstukken.

In 2001 rondde hij de Grotius-opleiding Insolventierecht af; in 2006 de opleiding Financiële Economie voor Curatoren.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Ondernemingsrecht