vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Renaldo Willems

De heer mr. Renaldo Willems

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Renaldo Willems (1971) werd geboren in Grave. Na mavo, havo en atheneum te hebben doorlopen, studeerde hij vanaf 1992 enige tijd Engelse taal- en letterkunde en vervolgens Amerikanistiek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarna volgde hij de studie Nederlands Recht. In 1999 studeerde Renaldo strafrechtelijk af op het onderwerp 'ontoelaatbare verhoormethoden', met als scriptietitel 'ongehoord verhoord'. Een bewerking van deze scriptie is in 2004 gepubliceerd in het Advocatenblad.

Renaldo is vanaf 2000 werkzaam bij Holla Advocaten. Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met het strafrecht. De laatste jaren legt hij zich met name toe op het civiele procesrecht.

Daarnaast heeft Renaldo een incassopraktijk en is hij lid van de sectie 'onroerende zaken', met als zwaartepunt het huurrecht.

Renaldo doceert Burgerlijk Procesrecht aan beginnende advocaten in het kader van de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en maakt deel uit van de afstudeercommissie van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys (HBO-Rechten).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Incassorecht
  • Onroerend goedrecht