vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. Rob van Dooren

De heer mr. Rob van Dooren

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

ob van Dooren (Nijmegen, 1951) is na zijn middelbare schoolopleiding aan het Gymnasium Augustinianum te Eindhoven in 1977 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. In datzelfde jaar ving hij zijn stage in de advocatuur aan op het in Eindhoven gevestigde advocatenkantoor van zijn vader en specialiseerde zich in diens voetspoor al snel op het gebied van het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, verkeersschade en letsel daaronder begrepen. De betreffende rechtsgebieden vormen, naast zijn werkzaamheden als arbiter, bijvoorbeeld ten behoeve van het Arbitrage instituut van de KNMvD, nog steeds in overwegende mate zijn werkterrein.

Ofschoon Rob van Dooren als vaste advocaat optreedt voor meerdere verzekeraars, behartigt hij op de betreffende rechtsgebieden ook veelvuldig de belangen van bedrijven en particulieren in geschillen met dergelijke maatschappijen. Hij beschikt uit dien hoofde over een langjarige proceservaring door het gehele land.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Verzekeringsrecht