vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Robert van Muijen

De heer mr. Robert van Muijen

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Robert van Muijen (1966) werd in Auckland, Nieuw Zeeland, geboren. Zijn middelbare schoolopleiding genoot hij aan de Hamilton Boys´ High School (Nieuw Zeeland) en de C.S.G. Comenius (Nederland). In 1991 studeerde hij af aan de Rijksuniversiteit Leiden in de civielrechtelijke studierichting met als bijvakken Zee- en Energierecht.

Robert is sinds 1991 advocaat en vanaf 2002 werkzaam bij Holla Advocaten. Vanaf 2003 maakt hij deel uit van de maatschap. Hij werkt op de vestiging in ´s-Hertogenbosch en is actief binnen de secties Arbeids- en Ondernemingsrecht.

Binnen de sectie Arbeidsrecht adviseert Robert voornamelijk werkgevers over alle aspecten van het arbeidsrecht. In nauw overleg met HR-managers en medewerkers van afdelingen P&O geeft hij sturing aan de invulling van arbeidsvoorwaarden en employee benefits, is hij nauw betrokken bij het formuleren van personeelsbeleid en reorganisaties, treft hij regelingen bij contractbeëindigingen en adviseert hij bij het nemen van directe beslissingen bij ontslagen op staande voet. Daarnaast voert hij ontbindingsprocedures en kort geding-procedures met betrekking tot overtreding van concurrentie- en relatiebedingen en verzorgt hij in-house lezingen voor P&O medewerkers.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht