vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. S.F. Dikhoff

De heer mr. S.F. Dikhoff

Advocaat bij Bousie advocaten in Amsterdam

Profiel

Sander Dikhoff is sinds 1 januari 2005 partner bij Bousie advocaten.

De eerste zeven jaar van zijn carrière werkte hij bij de kantoren Houthoff Buruma en Boekel de Nerée.

Binnen Bousie advocaten is Sander Dikhoff het eerste aanspreekpunt voor alles wat met film te maken heeft en geeft hij veelvuldig juridisch en strategisch advies aan cliënten in de televisiewereld.

Zo begeleidde hij onder andere MOTEL FILMS (film en televisiedrama, onder andere Alles is Liefde, Zwartboek, Stellenbosch, De prins en het meisje) bij hun fusie met IdtV. Voorts is hij bestuurslid van het Nederlands Film Festival.

Zoals iedereen binnen Bousie advocaten houdt ook hij zich uitdrukkelijk bezig met het intellectuele eigendom.

Verder is hij specialist op het gebied van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Hij is het aanspreekpunt voor joint ventures, overnames, deelnemingen en andere samenwerkingsverbanden, al dan niet door middel van vennootschappen (v.o.f., B.V., commanditaire vennootschap, maatschap, stichting, vereniging, etc.).

In 2005 opende hij op verzoek van een internationaal netwerk van fiscalisten een in Cannes gehouden vierdaags seminar over het snijvlak en de interessante mogelijkheden van intellectuele eigendom en (het reduceren van) belastingen.

Sander Dikhoff publiceert regelmatig. Recentelijk schreef hij een hoofdstuk over filmrechten in het Basisboek Entertainmentmarketing. Hij leverde ook een bijdrage aan een in januari 2008 door het Dutch Directors Guild uitgegeven boekje bestemd voor regisseurs. Verder schrijft hij elke week een column in de Spits.

E-mail: dikhoff@bousie.nl

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

Deze advocaat heeft nog geen specialismen opgegeven.