vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. Stijn Hoppenbrouwers

De heer mr. Stijn Hoppenbrouwers

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Stijn Hoppenbrouwers studeerde in 1999 af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de universiteit van Amsterdam. Hij studeerde af in de richtingen arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Sinds 1 maart 2010 is Stijn werkzaam bij Holla advocaten.

Binnen Holla advocaten is Stijn actief binnen de secties insolventierecht en ondernemingsrecht. Binnen de sectie insolventierecht houdt hij zich voornamelijk bezig als curator/bewindvoerder in faillissementen en surseances. Daarenboven adviseert hij regelmatig ondernemingen die in financiële moeilijkheden verkeren en bestuurders die aansprakelijk worden gesteld. Ook op het gebied van de (uitwinning van) zekerheden (zoals bijvoorbeeld hypotheek- en pandrechten) adviseert en procedeert hij geregeld.

Binnen de sectie ondernemingsrecht houdt Stijn zich met name bezig op het gebied van overnames, aandeelhoudersgeschillen en andere vraagstukken die ondernemingen aangaan.

In 2004 rondde Stijn de Grotius opleiding Insolventierecht af en in 2009 de opleiding Financiële Economie voor Curatoren.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Ondernemingsrecht