vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Th.H.P. van den Kieboom

De heer mr. Th.H.P. van den Kieboom

Advocaat bij ATM Advocaten in Utrecht

Profiel

Tom van den Kieboom richt zich als partner bij ATM met name op het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Hij heeft met goed gevolg een postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond, alsmede een opleiding tot NMI mediator, met als specialisatie arbeidsrecht. Hij is lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten en heeft gepubliceerd in het blad Arbeidsrecht. Naast advocaat is hij als trainer werkzaam voor de Nederlandse Orde van Advocaten en voor rechtsbijstandverzekeraars, via het bureau Vergouwen Overduin.

Omdat hij (onder meer) niet kon turnen, besloot hij na de middelbare school niet te kiezen voor de sportacademie maar voor de rechtenstudie. Ter compensatie benut hij zijn vrije tijd nu zo veel mogelijk op de racefiets, en op de tennis- of squashbaan.

Interesse in de mensen ‘achter de organisatie’ en in wat hen drijft staan bij Tom voorop. Hierdoor houdt hij er een erg persoonlijke werkwijze op na. Letterlijk.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

Deze advocaat heeft nog geen specialismen opgegeven.