vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > De heer mr. Ton van Mil

Profiel

Mensen die overwegen of al beslist hebben uit elkaar te gaan weten vaak niet precies wat een scheidingsmediator is. Een scheidingsmediator regelt alle zaken omtrent een (echt)scheiding, inclusief de juridische afhandeling.
Ton van Mil is NMI Registermediator en VFAS-advocaat-familiemediator.
Hij gebruikt alle kennis en disciplines (juridisch, fiscaal, financieel & psychologisch) om uw scheiding op een rustige maar bovenal vakkundige & onpartijdige manier af te wikkelen. “Als scheidingsmediator ben ik eigenlijk een soort projectleider tijdens het scheidingsproces”, aldus Ton van Mil. “Ik kijk daarom niet alleen naar de zakelijke juridische afwikkeling van de scheiding, maar ik begeleid het gehele proces van begin tot einde.”
De problemen en vragen die op iemand afkomen bij een scheiding, maar ook bij het verbreken van een geregistreerd partnerschap of het beëindigen van samenwonen, zijn talrijk. Denk hierbij aan: alimentatie, de echtelijke woning, opgebouwde pensioenen, vermogen, eventuele. schulden, verzekeringen, verdeling van gezamenlijke eigendommen en wellicht het belangrijkste onderwerp: de kinderen.
Het ouderschapsplan verplicht scheidende ouders ertoe om alle afspraken betreffende de kinderen zoals verdeling van de zorg, de kosten van de kinderen, communicatie en overleg en alles wat met de opvoeding te maken heeft, vast te leggen. Het kind is het centrum bij het opstellen van een ouderschapsplan, waardoor de communicatie tussen ex-partners mogelijk blijft of weer wordt, wat weer ten goede komt aan de ontwikkeling van de kinderen.
Kortom: Scheidingsmediator Ton van Mil begeleidt mensen in goed overleg tot mooie oplossingen te komen!

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars