vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. Willem-Jan Smits

De heer mr. Willem-Jan Smits

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Willem-Jan Smits (1985) is geboren in Eindhoven en genoot zijn middelbare schoolopleiding (atheneum) aan het Sondervick College te Veldhoven. In 2009 is hij afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als afstudeerrichting privaatrecht. Daarnaast heeft hij Mastervakken gevolgd in het handels- en ondernemingsrecht. Willem-Jan heeft zijn scriptie gewijd aan de flexibilisering van het BV-recht.

Willem-Jan heeft tijdens zijn studie diverse nevenwerkzaamheden verricht. Zo is hij een jaar full-time voorzitter geweest van studentenvereniging KoKo, heeft hij 3 jaar gewerkt bij een juridisch advieskantoor en is hij actief geweest bij diverse studie- en sportverenigingen. Op het eind van zijn studie heeft Willem-Jan stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor te Utrecht.

Willem-Jan is sinds 2010 werkzaam bij Holla Advocaten en is lid van de insolventiesectie. Binnen deze sectie houdt hij zich bezig met diverse civielrechtelijke vraagstukken, de afwikkeling van faillissementen, voert hij een proces- en incassopraktijk en adviseert hij ondernemingen in ´zwaar weer´.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance