vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > De heer mr. drs. M.J.N. Vermeij

De heer mr. drs. M.J.N. Vermeij

Advocaat bij Sjöcrona Van Stigt Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Max Vermeij werkt sinds 1 september 2007 vanuit onze vestiging in Den Haag. Voordien was hij verbonden aan Stibbe te Amsterdam

In 1999 studeerde hij af in de richtingen fiscaal recht en fiscale advocatuur (fiscaal strafrecht) aan de Universiteit Leiden. Hij is tevens afgestudeerd in de culturele antropologie.

Zijn werkterrein omvat het economisch en fiscaal strafrecht. Hij heeft cliënten bijgestaan in (grote) ontnemingszaken en milieustrafzaken. Daarnaast bezit hij specifieke effectenrechtelijke expertise, op het gebied van voorwetenschap en compliance. Voorts adviseert hij cliënten over privacy-gerelateerde aspecten van strafzaken (Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens).

Hij is lid van de European Criminal Bar Association en (aspirant-)lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Hij heeft gepubliceerd op effectenrechtelijk gebied en over witwassen.

Mr. Vermeij spreekt Engels, Frans en Duits.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht

Groepen

NvSA (Strafrecht)
Beroepsvereniging
Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten