vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw Mr. H. van Ommen

Mevrouw Mr. H. van Ommen

Advocaat bij Utrechtse Schade Advocaten in Utrecht

Profiel

Tijdens mijn studiejaren heb ik Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht gecombineerd met de studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. Een mooie gelegenheid om de praktische insteek te vergelijken met de wetenschappelijke kant van het vak. Bij mijn werk bij de Rechtbank Arnhem ontdekte ik vervolgens dat ik liever ‘aan de andere kant’ van de tafel wilde zitten.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat bij een letselschadekantoor in Amersfoort, ben ik overgestapt naar Utrechtse Schade Advocaten.

De advocatuur is voor mij een dynamisch beroep waarin al mijn talenten worden aangesproken. Enerzijds op sociaal vlak: lijnen uitzetten met de cliënt, onderhouden van contacten, organiseren en onderhandelen. Anderzijds krijg ik als advocaat de mogelijkheid me volledig in het recht te verdiepen. Dit alles in het belang van de cliënt. Zodat de juridische bijstand terecht komt bij de mensen die dat het meeste nodig hebben.

Hanneke is aangesloten bij de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA) en bij de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Letselschade